2012. december 18., kedd

A 2012-es karácsonyi divatszínek

Az idei Karácsony kedvelt divatszínei lehetnek: Arany, Pink, Szürke és Zöld.

Néhány hónappal ezelőtt érdekes infót kaptunk az idei Karácsonnyal kapcsolatban, mégpedig, hogy a színek amik dominálni fognak azok az arany, pink, szürke és zöld (tavaly az ezüst és a zöld dominált). Több enteriőr magazin és dizájn lap is megerősítette, hogy az idei jelszó a Tannenbaum Twist! Az elképzelés a tekintet megragadására és a nem mindennapi, váratlan vizuális hatásokra koncentrál, így érdemes nekünk is ezekben a színekben gondolkodni, ha trendi díszek tömkelegét szeretnénk otthonunkban felvonultatni. 

A mai világban a számtalan napi probléma, és elintéznivaló mellett nagyon hasznosak lehetnek a megfelelő karácsonyi trenddel kapcsolatos ötletek. Ha csak a karácsonyfánkat szeretnénk díszíteni akkor elég az arany vagy pink karácsonyi díszek felé kanyarodnunk, hisz a fa zöld színével kombinálva igencsak különleges látványt nyújt a zöld-arany-pink világ, és már kész is a 2012 – es trendi karácsonyi dekoráció. De nyugodtan díszíthetünk mindent ezekkel az érdekes és tekintet megragadó karácsonyi divatszínekkel.

Néhány ötlet, hogy milyen trendi karácsonyi dekoráció kerüljön a fára :



  • Arany hópelyhek, többféle formában és méretben.
  • Csillogó pink gömbök. Az aranyporral hintett műanyag gömbök is kiválóak lehetnek, hisz a róluk lepergő por a fára szállva plusz csillogást kölcsönöz.
  • Zöld gyöngyökkel díszített arany-drót függők. Gyönyörű látványt nyújthat egy pink hópehely minta.
  • Szürke fonallal szőtt, pink girland.
  • Arany és pink izzósor.

A karácsonyi csomagolás ötletekhez pedig javasoljuk a matt zöld háttérrel és csillogó arany domború mintával díszített karácsonyi csomagolópapírt.

Forrás:  http://www.karacsonyiotletek.info/karacsonyi-dekoracio/karacsonyi-szinek-2012-es-divat/#more-1302

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése