2013. január 2., szerda

Új év - új eszköz: zoknicsipesz

Aki még nem ismeri a zoknicsipeszeket az még nem tudja, hogy a zoknipárosítás rémálma a múlté lehet a zoknicsipeszekkel. A végtelen egyszerű kis eszköz a mindennapi a teregetés zokni problémakörét oldja meg egycsapásra.


 

Neked is ötféle fekete zoknid van és “csakazértsem” egyforma hosszúak? Vagy a gyerekek zoknija körül bontakozik ki egy olyan anomália, hogy ők ugyanolyan zoknikat akarnának hordani és csak egy méret különbség van a lábuk között. Ilyenkor a teregetés során, a zoknik párosításra könnyen az agyunkra mehet, meghosszabbítja a teregetés időtartamát és különben is idegesítő, amikor egy ilyen egyszerűnek tűnő feladat kifog rajtunk.


Amikor a kezünkben három pár zoknit tartunk vizesen, és egyik sem illik a másikhoz, pedig szinte teljesen biztosan tudjuk, hogy mindet úgy vettük a boltban még, hogy passzoltak egymáshoz, akkor az agyunk kimerülten veszi tudomásul, hogy vagy egy fekete lyuk van a lakásban, ami elnyeli a másik párját a zokniknak vagy direkt szórakoznak velünk a zoknik és csak az egyik párjuk megy össze mosás során.


A gyerekek zoknija még nehezebb dió, mert míg ha mi nem pontosan párosított zoknit húzunk és ügyesen elrejtjük, ők legtöbbször nem hajlandóak ilyen kompromisszumok megkötésére és kitör az égzengés.


A megoldás a zoknicsipeszben rejlik, amivel már párosítva kerülnek be a szennyesbe a zoknik, így a teregetéskor sem kell bogarászni a kimosott ruhák között a zoknikat. Tedd könnyebbé az életed!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése